Felejtse el örökre az alvás okozta ráncokat a szeme körül és a dekoltázsán.

Ránctalanító

 

Alvásprogram

Original price was: 16.990 Ft.Current price is: 12.990 Ft.

Rendeld meg most ingyenes házhozszállítással!

A Stephanie Ránctalanító Alvásprogramja
a legjobb és legtermészetesebb segítség a legvékonyabb bőrterületek feszesítéséért!

Sajnos a Dekoltázs és a szemek környéke nagyon érzékeny terület. Életünk során előbb –utóbb tapasztaljuk, hogy ezeken a részeken a legvékonyabb a bőrünk.

Mitől erősödnek, ráadásul a két arcfélen eltérő mértékben a szarkalábak?
Miért ráncosabb az arcunk egyik fele, mint a másik?
Mitől mélyülnek el hamarabb a ráncaink a dekoltázsunk környékén, mint máshol?

Sok esetben nem is gondolnánk a legegyszerűbb magyarázatra:

Azért, mert legtöbbször az arcunk egészét a párnára fektetve, hason, vagy oldalfekvésben alszunk, ezzel összegyűrve rajta a bőrünket. Ráadásul sokkal többször tesszük ezt egyik oldalunkon, mint a másikon. Minél több idő telik el, annál szignifikánsabb lehet a különbség a két arcfél között, annál mélyebbek a ráncok a mellek között is, főként akkor, ha bőrünkben a korunk miatt a kollagén beépülése lelassul vagy le is áll, így az egészségtelen szokásainkat semmi nem kompenzálja.

30-as éveinket elérve ezek a bőrterületek már sokkal kiszolgáltatottabbak a külső hatásoknak és elveszítik fiatalos rugalmasságukat, mert a bennük található kollagén rostok már nem regenerálódnak megfelelő mértékben. Itt hamarabb megjelenhetnek a nem kívánt ráncok, mint testünk bármely más pontján, árulkodva a múló időről akkor is, ha erről testünk máshol nem árulkodik.  

Sok kutatás bizonyítja, hogy a bal oldalunkon való alvás a legegészségesebb a szervezetünknek. Bőrünk öregedésének jeleit viszont akkor vehetjük leghamarabb észre, ha éjjel legtöbbször oldalfekvésben alszunk. Ilyen esetekben az a tapasztalat, hogy a mellek közötti, és szem környéki bőrterületek reggelre összegyűrődnek. Ez fiatal korban hamar elmúlik, de az évek során a ráncok sajnos egyre inkább ott maradnak. A végső megoldás sokszor a drága és fájdalmas kezelés, plasztikai beavatkozás.

Szerencsére most itt van a lehető legköltségkímélőbb, és leginnovatívabb természetes megoldás: A Stephanie Ránctalanító Alvásprogramja, mely mind a ráncok kialakulását gátolja, mind pedig a már megjelent ráncok eltüntetésében, mélységük jelentős csökkentésében segít.

Stephanie Ránctalanító dekoltázspárna:

A ráncok kialakulásának megelőzésére
 • Meglévő ráncok mélységének csökkentésére
 • A beépülő kollagén munkájának támogatására
 • Elválasztja egymástól a melleket alvás közben
 • Kényelmes viselet egész éjszakán át
 • Kifeszíti a problémás bőrfelületet
 • Igény szerint nappal is hordható
 • Gyönyörű, érzéki viselet éjjelre
 • Mosható
 • Antiallergén
 • Huzata hűsítő damaszt anyagból készült
 • Műselyem mosózsákocskával
 • Minden méretű mellre megoldás
 • Gumis, állítható pánttal ellátva
 • 4 méretben érhető el:
  S (28×70 cm), M (28×75 cm),
  L (28×90 cm), XL (28×90 cm)

Stephanie Ránctalanító arcpárna:

 • A párna jobb és baloldali fekvéshez egyaránt rendelkezik támasztófelülettel
 • Rendkívül kényelmes, mégis a levegőben tartja a kényes részeket, kizárva ezzel a bőr gyűrődésének kockázatát
 • A hagyományos párnával szemben szabadon tartja az orr előtti területet, ezzel szabadabb lélegzést, így nyugodtabb, mélyebb alvást tesz lehetővé
 • Támogatja az alvás legfontosabb, mélyalvás (NREM) szakaszának meghosszabbodását
 • Szatén anyagának köszönhetően frissítő, hűsítő érzést biztosít arcunknak
 • Antiallergén, mosható huzatú
 • Műselyem mosózsákocskával
 • Mérete: 44×30 cm

Vásárolja meg a legkényelmesebb védelmet arcának és dekoltázsának, most együttesen

16 980 Ft helyett
  csak 12 990 Ft-ért

Rendeld meg most

ingyenes házhozszállítással!

Vélemények a termékről

Szerintem fanatikus vagyok. De tényleg. Egyszerűen minden ránctalanító, ráncmegelőző lehetőséget kiakarok próbálni, aztán mindig mglepődöm, hogy egyik sem hoz nagy eredményt. Talán az alvásprogram az első olyan dolog, ami tényleg bevált. Nem csak simábbnak tűnik a bőröm, de sokkal jobban alszom.
Balajti Bea

Negyven fölött ideje belátni, hogy a ráncok csak mélyebbek lesznek, de a hiúság azért még nem tűnik el. 🙂 Az megsem fordult a fejmeben a rendelés leadásakor, hogy még jobban is fogok aludni. Tehát tökéletesen alszom, kipihent vagyok, és simább a bőröm.
Faragó Délia

Imádok mindent ami luxus. szeretem a selyem, a szatén érintését az arcomon, és fontos számomra a kényelem. Ezért is esett erre a programra a választásom, továbbá mert még nem találkoztam ilyen lehetőséggel. Eddig csodásan teljesít.
Jakabfy Eszter

Az igazat megvallva én csak jobban szerettem volna aludni, nem igazán foglalkoztatott a ráncmegelőzés. De két legyet ütöttem egy csapásra! Simább, feszesebb a bőröm, és mélyebben alszom, pihentebben kelek.
Szeles Erika

Mivel az arcomon még nem jelentek meg ráncok, az arcpárna hatásairól csak annyit tudok mondani, hogy sokkal jobban alszom, mint korábban. Nálam a dekoltázspárna jelent meg prioritásként, mivel nagy mellekkel áldott meg az ég, zavartak éjszaka, alvás közben, illetve érzékeltem aq bőröm ereszkedését azon a területen. Számomra teljesen beváltozza a hozzá fűzött reményeket.
Csetényi Annamari

Én nem hittem benne, egyáltalán. Az első rekacióm az volt: mi van??? de mivel az árát elfogadhatónak tartottam, úgy döntöttem kipróbálom, és hatalmas pozitív csalódást nyújtott. Hihetetlen, kényelmes, és valóban hat.
Szepes Veronika

Néhány hónapja szíven ütött a felismerés, hogy sajnos én sem leszek mindig fiatal. Reggelente van egy egy ránc az arcom oldalán, ami csak lassan simul ki, ezért kezdtem el keresgélni a piacon található lehetőségek között. 2 hónapja használom az alvásprogramot, és a ráncom már nincs ott reggelente.
Csepeli Rita

Hatvanhoz közel úgy gondolom jobban nézek ki kortársaimnál, de mindig is hiú voltam. Sok energiát, időt, pénzt költöttem arra, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból. Ma már olyan megoldásokat keresek, amik nem terhelnek le. A ránctalanító alvás program pont ilyen. Csak teszi amit tennie kell.
Bárdos Mariann

Gyakran ismételt kérdések

Miért különleges a Stephanie Ránctalanító Alvásprogramja?
Életünk során előbb-utóbb sajnos mindannyian megtapasztaljuk, hogy a dekoltázs és szemek környéke rendkívül érzékeny terület, és ráadásul itt a levékonyabb a bőrünk.

A Stephanie Ránctalanító Alvásprogramja a legjobb és legtermészetesebb segítség a legvékonyabb bőrterületek feszesítéséért!

Továbbá a Stephanie Ránctalanító Alvásprogram azért is különleges, mert nem csupán a meglévő ráncok csökkentésére használható, de a megelőzésben is hatékony segítséget nyújt.

Hogyan működik?
30-as éveinket elérve ezek a bőrterületek már sokkal érzékenyebbek és elveszítik fiatalos rugalmasságukat, mert a bene található kollagén rostok már nem regenerálódnak megfelelő mértékben. Ezért van szükség arra, hogy mindent megtegyünk a ráncok feszesítésének érdekében, illetve megelőzzük az újabb ráncok kialakulását.

A Stephanie Ránctalanító Alvásprogram két terméke hatékonyan működik együtt, megvédve testünk érzékeny bőrét.

A Dekoltázspárna elválasztja egymástól a melleket alvás közben, ezáltal segíti a kényelmesebb alvást, valamint a ráncok megelőzését. Igény szerint nappal, illetve melltartó fölött is hordható.

Az Arcpárna pedig kialakításának köszönhetően a levegőben tartja a kényes részeket, kizárva ezáltal a bőr gyűrődésének kockázatát.

Milyen érzés az alkalmazásuk?
Nagyon kényelmes.

A Dekoltázspárna mindamellett, hogy megvédi dekoltázsunkat, az alvást is konfortosabbá, pihentetőbbé teszi.

A Ránctalanító is rendkívül kényelmes fekvést biztosít, jobb és baloldali fekvéshez egyaránt rendelkezik támasztófelülettel.

Az Alvásprogram mindkét tagja antiallegrén, mosható szaténhuzatának köszönhetően hűsítő, frissítő érzést biztosít bőrünknek.

Hány éves kortól használható?
A megelőzést sosincs túl korán elkezdeni, de mivel a 30-as éveinket elérve egyre érzékenyebb lesz a bűrünk, érdemes legalább ebben az életkorban elkezdeni az arcbőr és a mellek fokozott védelmét.
Mennyire higiénikus?
Teljesen, hiszen könnyen tisztíthatók, moshatók, antiallergén anyagból készültek, és saját mosózsákocskájuk is van.

A Dekoltázspárna mekkora mellekkel használható?

Itt nincs korlát, minden méretű mellel kompatibilis.

Mekkora méretre van szükségem?
A dekoltázspárna esetében a mell mérete nem számít, a mellkas körfogatát kell figyelembe venni, az arcpárna különleges kialakításának köszönhetően mindenki számára kényelmes fekvést biztosít.
Hogyan kell használni?
Az optimális hatés érdekében a teljes programot érdemes együtt használni, alvás közben.

A dekoltázspárnát melltartó nélkül, alvás közben érdemes használni. Igény szerint azonban nappal is használható, illetve nagyobb melleken melltartó felé is biztonsággal felvehető.

A Ránctalanító párna jobb és baloldali fekvéshez egyaránt rendelkezik támasztófelülettel, így bármelyik oldalunkon feküdnénk, kényelmes, mélyebb alvást tesz lehetővé.

Stephanie
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...